Om oss

Frigaard er et investeringsselskap innen handel og eindom med hovedsete i Sarpsborg, Norge. Vår filosofi er å utvikle viksomheter med spisskompetanse som gjør dem i stand til å levere riktig kvalitet og pris til riktig tid – uavhengig av bransje og markedslokasjon.
frigaard_forlopning
Siden 2004 har Frigaard investert og bygd opp over 30 selskaper i Skandinavia, enten fra grunnen eller via oppkjøp. Den gjennomsnittlige årlige veksten har i perioden vært på ca 30%.

Å gå fra 40 millioner i omsetning til 2 milliarder krever en vinnerkultur med fremoverlente, innovative og engasjerte medarbeidere.

Vår tanke er at alle kan kjøpe maskiner, men å bygge grunnleggende industriell kompetanse gjør man bare gjennom systematisk forbedring og utvikling av mennesker.

Vår grunnleggende filosofi handler om å levere riktig kvalitet til riktig pris – til riktig tid. Uansett produkt og bransje. I tillegg handler det om å bygge solid kompetanse i alle deler av våre virksomheter – fra produktutvikling og logistikk til marked og salg.

Over en 15 års periode har vi bygd opp en kompetanse i våre selskaper som gjør at vi kan produsere de fleste produkter innenfor plast, tre og metall over hele verden, samt utvikle og bygge eiendomsprosjekter gjennom våre eiendoms- og entreprenørselskaper. 
 
Investeringer
Frigaard Gruppens investeringer omfatter i dag virksomheter og sterke merkevarer innen handel, industri og eiendom, og er konsolidert i to grupperinger. 

Sono group
Sone Group består av virksomheter innen produksjon og salg av innredning til kontor, lager, industri, skole og garderobe. Virksomhetens mål er å bli markedsleder i sine segmenter gjennom å bygge sterke kjente merkevarer. Virksomhetene under Sono Group er idag representert i Norge, Sverige og Danmark.

Frigaard property group
Frigaard Property Group omfatter eiendomsutvikling, entreprenørvirksomhet og salg av bolig, og er et selskap i sterk vekst. Deres ambisjon er å bli en toneangivende aktør i det Skandinaviske markedet med fokus på kvalitet, konkurransedyktige priser og høy leveringspresisjon.
Jeg er mest stolt av at vi har skapt en organisasjon og en kultur som klarer å levere gode resultater år etter år.
«
»