Ledelsen og styret

Trond_Frigaard
CEO Frigaard / Styremedlem
Trond startet sin karriere i Sarpsborg Metall i 1995 som selger, og tok over som daglig leder i 2003. Han har utviklet Sarpsborg Metall videre, og er gründeren bak SSG, Altistore og Frigaard Eiendom. Han eier i dag hele Frigaard Gruppen. Trond er utdannet bedriftsøkonom fra Høyskolen BI.
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Helge%20Stemshaug
Styreformann
Helge Stemshaug har vært styreformann i Frigaard siden 2016. Han har vært partner i BAHR, et ledende norsk advokatfirma, i nesten 20 år og var styreleder i BAHR fra 2009-2017. Han har også vært i styret for Norvestor Equity AS siden 2014.

Han var avdelingssjef i Center for EU Law och Director of Legal Affairs i Konkurransetilsynet før han gikk til BAHR i 1999. Helge Stemshaug er utdannet sivilingeniør ved University of Southampton og Cand. jur fra Universitetet i Oslo.
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Geri_Arne_Drangeid
Styremedlem
Geir Arne Drangeid er partner i rådgivningsfirmaet First House og bistår bedrifter, deres styrer og ledelse i forbindelse med blant annet endringsprosesser, finansielle transaksjoner og krisesituasjoner.

I over 20 år hadde han forskjellige roller i industrikonsernet Aker og i mange år var han konserndirektør med ansvar for kommunikasjon, investorkontakt og organisasjonsutvikling i investeringsselskapet Aker ASA. Han har også erfaring med styrearbeid i børsnoterte selskaper.

I Frigaard Gruppen har han vært styremedlem fra november 2019.
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Fredrik%20Cappelen%202016
Styremedlem
 
Fredrik Cappelen  er selvstendig næringsdrivende med bla aktiv rolle som daglig leder i Stella as og M25 Industrier as som største aksjonær.
 
Fredrik  har lang erfaring fra investeringsbank virksomhet med ledende stillinger fra Arctic Securities og SEB Enskilda.
 
I Frigaard gruppen har han vært styremedlem siden januar 2021.
 
Frigaard%20_%20forlopning_gra