Ledelsen og styret

Trond_Frigaard
CEO Frigaard / Styremedlem
Trond startet sin karriere i Sarpsborg Metall i 1995 som selger, og tok over som daglig leder i 2003. Han har utviklet Sarpsborg Metall videre, og er gründeren bak SSG, Altistore og Frigaard Eiendom. Han eier i dag hele Frigaard Gruppen. Trond er utdannet bedriftsøkonom fra Høyskolen BI.
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Mads_Langaard%20med%20jakke
CFO Frigaard
Mads har ni års bakgrunn fra økonomi/finans og fem år fra finansjournalistikk og kommunikasjon.

Mads kom til oss fra stilling som seniorrådgiver og partner i First House. Før det jobbet han i managementselskapet til John Fredriksen, Seatankers, hvor han som en del av investeringsteamet jobbet med nye transaksjoner, var rådgiver for porteføljeselskapene, og hadde ansvar for IR og kommunikasjon.

Mads har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI og MBA fra Norges Handelshøyskole i Bergen.
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Helge%20Stemshaug
Styreformann
Helge Stemshaug har vært styreformann i Frigaard siden 2016. Han har vært partner i BAHR, et ledende norsk advokatfirma, i nesten 20 år og var styreleder i BAHR fra 2009-2017. Han har også vært i styret for Norvestor Equity AS siden 2014.

Han var avdelingssjef i Center for EU Law och Director of Legal Affairs i Konkurransetilsynet før han gikk til BAHR i 1999. Helge Stemshaug er utdannet sivilingeniør ved University of Southampton og Cand. jur fra Universitetet i Oslo.
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Geri_Arne_Drangeid
Styremedlem
Geir Arne Drangeid er partner i rådgivningsfirmaet First House og bistår bedrifter, deres styrer og ledelse i forbindelse med blant annet endringsprosesser, finansielle transaksjoner og krisesituasjoner.

I over 20 år hadde han forskjellige roller i industrikonsernet Aker og i mange år var han konserndirektør med ansvar for kommunikasjon, investorkontakt og organisasjonsutvikling i investeringsselskapet Aker ASA. Han har også erfaring med styrearbeid i børsnoterte selskaper.

I Frigaard Gruppen har han vært styremedlem fra november 2019.
Frigaard%20_%20forlopning_gra
Fredrik%20Cappelen%202016
Styremedlem
 
Fredrik Cappelen  er selvstendig næringsdrivende med bla aktiv rolle som daglig leder i Stella as og M25 Industrier as som største aksjonær.
 
Fredrik  har lang erfaring fra investeringsbank virksomhet med ledende stillinger fra Arctic Securities og SEB Enskilda.
 
I Frigaard gruppen har han vært styremedlem siden januar 2021.
 
Frigaard%20_%20forlopning_gra