Ny daglig leder i Metacon AS

Metacon AS kan i dag meddele at Tony Øvrevik (49) er ansatt som daglig leder, endelig dato for hans tiltredelse er i ferd med å avklares. Nåværende daglig leder Øyvind Bergersen fortsetter i stillingen inntil dato er avklart.
Øvrevik kommer fra tilsvarende stilling i entreprenørbedriften NIPAS AS, hvor han har vært siden mars 2020. Før dette har Øvrevik hatt flere stillinger i Handicare gruppen og har også en bred bakgrunn fra forsvaret, samt egen konsulentvirksomhet. Han er ingeniørutdannet fra Forsvaret og har i tillegg Krigsskolen samt en MBA fra NHH.
"I Øvrevik har vi sikret oss en handlekraftig leder med vekstambisjoner, sier konsernsjef i Frigaard Property Group, Simon Nyquist Martinsen. Vi ser frem til å utvikle Metacon videre sammen med Øvrevik". Øvrevik på sin side kan meddele at "Metacon er et spennende selskap med betydelig potensial. Samtidig har Frigaard Property Group klare ambisjoner om videre vekst og utvikling av selskapet, så her er det bare å glede seg til å ta fatt på oppgavene".
Martinsen benytter samtidig anledningen til å takke av nåværende daglig leder Øyvind Bergersen; "Bergersen har vært en vesentlig bidragsyter til å bygge Metacon fra en stål konstruksjons bedrift til en kraftfull totalentreprenør av betydelig størrelse, vi ønsker han lykke til videre med sine nye utfordringer". Bergersen vil begynne som daglig leder i Park og Anlegg, i Sarpsborg.
 
Metacon AS er et datterselskap av Frigaard Property Group og en del av Frigaard Gruppen. Selskapet er en totalleverandør av stålkonstruksjoner og komplette stålbygg i hele landet, i tillegg til å være en totalentreprenør som leverer komplette entrepriser til det offentlige og private markedet i sør østre Viken (tidligere Østfold og søndre Akershus). Metacon, med kontor i Sarpsborg, har over 80 ansatte og omsatte i 2020 for over 500 millioner NOK.
 
For ytterligere informasjon, kontakt:
Simon Nyquist Martinsen, konsernsjef Frigaard Property Group
Telefon: +47 916 30 042
Email: simon.martinsen@fpg.no